Дана 25.04.2017. године у Новом Саду у стрељани Сајмиште одржало се општинско и окружно школско такмичење у стрељаштву за основне и средње школе.

Нашу школу су представљели ученици : Ђорђе Блаженски 3-3 , Павле Крнић 3-1 , Јован Гавриловић 6-1 , Јован Бабић 7-2 и ученице : Христина Плавшић 6-1 , Анастасија Јанковић 6-1, Анастасиа Ковјанић 8-3 , и Гордана Ненадовић 8-1. Такмичили су се у појединачној и екипној конкуренцији. Мушку екипу чинили су : Јован Бабић, Јован Гавриловић и Павле Крнић ; а женску екипу : Гордана Ненадовић , Анастасиа Ковјанић , Христина Плавшић.
У појединачној мушкој конкуренцији 1.место је освоио Јован Гавриловић ,5.место Јован Бабић ,6 место Павле Крнић , и 11.место Ђорђе Блаженски .
У појединачној женској конкуренцији 1 .место освојила је Христина Плавшић , 4.место Анастасиа Ковјанић , 5.место Гордана Ненадовић , и 7.место Анастасија Јанковић .
У екипној мушкој конкуренцији 1 .место освојила је ОШ „ 23.ОКТОБАР „ Сремски Карловци ,2. Место ОШ „ Људевит Штур „ Кисач
У екипној женској конкуренцији 1. Место освојила је ОШ „ 23. ОКТОБАР „ Сремски Карловци , 2. Место ОШ „ Ј.Ј. Змај“ Лединци.
На Републичко такмичење пласирали су се само прва места ,што значи да је наша школа убедљиво однела победу и у женској појединачној и екипној конкуренцији ,а исто тако и у мушкој појединачној и екипној конкуренцији.

Свим ученицима ЧЕСТИТАМО на одличним резултатима и желимо им да такво одличје узму и на Републичком школском такмичењу .

Професор физ.васп.
Бенцун Ангелина