МИСИЈА, ВИЗИЈА, МОТО И ХИМНА ШКОЛЕ 

МИСИЈА И ВИЗИЈА ШКОЛЕ 

Квалитетно образовање и напредак наших ученика највећа је и најбоља потврда нашег успеха. Зато је први и главни циљ нашег постојања управо остваривање  мисије да наши ученици постану грађани света који ће својим знањем, идејама и понашањем постати успешни људи и узор генерацијама које долазе. 

Квалитетно образовање као кључ напретка даје нам способност да исправно сагледамо свет око себе, да доносимо праве одлуке и да на најбољи начин  искористимо шансе које нам се пружају. Зато је наша мисија да својим ученицима дамо снагу и мудрост да својим одлукама промене свет на боље. 

Са визијом да ће наша школа бити место на коме ће се рађати нове идеје, неговати таленти и унапредити знања, желимо да охрабримо ученике и родитеље да  нам се придруже у заједничким напорима и да са нама деле радост успеха. 

МОТО ШКОЛЕ 

Моја школа, мој дом! 

ХИМНА ШКОЛЕ 

По конкурсу, који је објављен на почетку школске 2018/2019. године (од 03.09. до 14.09.2018.), ученици од 2. до 8. разреда наше школе су се такмичили у писању  текста химне. На конкурс је пристигло четири текста. По одлуци чланова комисије, победу је однео ученик 8/3 одељења, Алекса Пљеваљчић. Композиција jе  премијерно изведена за Дан школе, 23. октобра 2018. године.