еТwиннинг је интернет портал који повезује запослене у школским и предшколским установама широм Европе. Циљ ове организације је да омогући својим чланицама да заједнички осмишљавају и спроводе пројекте, размењују идеје и примере добре праксе, повезују ученике и обогаћују наставу. Наша школа учествује у активностима еТwиннинг-а од првог дана у Србији.

Са поносом можемо да истакнемо да је  служба за подршку еТwиннингу  Србије  доделила националну ознаку квалитета за наше еТwиннинг пројекте.

Награду је  добило   12  еТwиннинг пројеката који су реализовани  током  школске 2019/2020. године  у нашој школи.  Међу њима и ауторски пројекат “ Дан врабаца “ учитељице Ирене Бијелић.

Награђено је преко 120 ученика наше школе и наставници : Драгица Грујић, Ирена Бијелић, Марко Готовац, Бојана Бујак, Ивана Савић и Весна Поповић.

Захваљујемо се еТwиннинг заједници на успешној сарадњи, руководству школе и наставницима и ученицима који су донели ове  награде!

Ове ознаке омогућавају видљивост школе на нивоу Европе , отварају нове могућности за сарадњу, учење и размену наставника и ученика.